• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Doordacht eenvoudig!

Gepubliceerd op: 16-09-2019

Online Personeelsbeheer en Planningssoftware...maar dan wel eenvoudig!

“Niet gebruiksvriendelijk”… “Excel is beperkt en foutgevoelig”… “Kostbaar”… Dit waren slechts enkele geluiden uit de markt waarvan wij vonden dat het anders moest. Focus op gebruiksgemak, overzichtelijke tarieven en een stabiele werkomgeving waren daarbij voor ons de uitgangspunten.


Veel andere softwarepakketten hanteren kosten per gebruiker of per periode in rekening gebrachte en zitten vol met (voor u) overbodige functies. Niet bij Ids Online!


Makkelijk in gebruik zonder de onnodige toeters en bellen. Gewoon alles wat je nodig hebt! Mis je toch nog iets? Additionele functionaliteiten voegen wij naar wens van de gebruiker graag toe.


Trainingen? Niet nodig en zeker niet verplicht. Wij hebben Ids Online zo gemaakt dat iedere gebruiker na een korte inleiding direct van start kan. En na de implementatie kan iedereen weer snel aan de slag met waar ze goed in zijn: Mensen en opdrachten plannen. Maar dan een stuk efficiënter!


Dat neemt niet weg dat onze helpdesk altijd bereikbaar is. Het is een beetje zoals leren fietsen. Gaat het goed...dan kunnen de zijwieltjes de kast in. Zo is het ook met onze software. No-nonsens: Altijd ondersteuning, maar alleen als jij er behoefte aan hebt!