• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wij zijn er van overtuigd dat het beter kan en dat bestaande spelers op de markt veelal duur of niet gebruiksvriendelijk zijn. Daarmee hebben wij ons softwarepakket ontwikkeld. Een modern online platform, wat eenvoudig naar wens is aan te passen. Onderscheidend: het systeem draait volledig online en in de cloud en is dus altijd en overal toegankelijk. En door de heldere opzet zeer gebruiksvriendelijk. Géén kostbare cursussen, maar binnen no-time aan de slag na een frisse en overzichtelijke instructie.

 

Gebouwd voor maatwerk

Iedere organisatie is uniek en heeft een eigen manier van werken. Onze basis is een efficiënte no-nonsens omgeving zonder (onnodige) toeters en bellen. Maar we begrijpen ook dat op sommige gebieden u misschien wel behoefte heeft aan die toeters of bellen. Ons systeem is daarom individueel in te richten én eenvoudig uit te breiden. Op basis van úw werkprocessen en niet andersom! Want wie kent uw eigen bedrijf nu beter dan uzelf? Natuurlijk kan er gaandeweg ook binnen uw organisatie, op gebied van werkprocessen het nodige veranderen. Ids Online groeit daarin graag met u mee, want samen kom je verder.

Geef uw wensen door aan uw persoonlijke accountmanager en wij streven ernaar om afhankelijk van de aanpassing binnen maximaal 8 weken de gewenste aanpassingen in uw systeem te hebben doorgevoerd. De investering die u hiermee doet verdient zichzelf altijd terug. En de ontwikkelingskosten? Die bespreken wij natuurlijk op voorhand. Transparant: we werken met vaste tarieven. Zo weet u waar u aan toe bent en zijn er nooit verassingen achteraf.

 

Persoonlijk contact

“Rule number one: don’t be number two”. Bij Ids Online bent u helemaal geen nummer. Ook daarin zijn wij vooruitstrevend en onderscheidend. Persoonlijk contact is één van onze kernwaardes. Direct contact met uw vaste accountmanager die u en uw organisatie kent. Altijd bereikbaar via telefoon, WhatsApp of mail. Heeft u de juiste keuze gemaakt en wordt onze software geïmplementeerd? Dan bent u tijdens deze periode verzekerd van directe ondersteuning op de werkvloer en via onze accountmanager. En zijn er onverhoopt problemen dan mag u van ons verwachten dat wij deze snel verhelpen.

Ook bent u natuurlijk altijd van harte welkom bij ons kantoor. Waar de koffie of thee overigens niet klaarstaat, maar vers wordt bereid. Wel zo persoonlijk.