De mogelijkheden van Ids Online

Waar is Ids voor

De basis van ons softwarepakket is het maken van personeelsplanningen. Eigenlijk komt dit er simpel gezegd op neer dat je medewerkers uit je systeem koppelt aan een bepaalde opdracht, waarbij de opdracht een opdrachtgever starttijd en eindtijd heeft. Het is allemaal helaas niet altijd zo simpel als hier omschreven. Om goed te kunnen plannen zijn bijvoorbeeld ook actuele medewerkersgegevens nodig. Wie is beschikbaar en wie niet? Ook zijn voor het uitvoeren van sommige werkzaamheden specifieke ervaring of diploma’s nodig. Allemaal dingen waar je rekening mee moet houden bij het maken van een planning.
Laptop koffie Planning

"Plannen is nog maar het begin..."

Wanneer de medewerker gewerkt heeft en zijn urenbriefje bij u heeft ingeleverd, kan in het systeem worden goedgekeurd. Daarmee wordt het mogelijk om automatisch facturen voor uw klant te genereren (op basis van de gewerkte uren) of een export te maken voor verloning.

Meer informatie? Dennis helpt u graag verder

Wilt u meer weten over ons zeer gebruiksvriendelijke systeem, neem dan contact op voor een afspraak òf voor het direct aanmaken van uw eigen demo omgeving.
Schermafbeelding meerdere apparaten

Ids altijd en overal...

Ids Online is een cloud oplossing en is dus overal ter wereld met een internetverbinding bereikbaar. Hierdoor bent u niet meer gebonden aan werken op kantoor, maar kunt u ook ’s avonds eenvoudig nog planningen inzien of wijzigen.

Uiteraard hebben wij in ons pakket veel aandacht besteed aan beveiliging, er staan immers belangrijke medewerkers en klantgegevens in ons systeem. Omdat we daar geen concessies in doen krijgt elke klant een eigen web beveiligingscertificaat op de werkomgeving. Hierbij hebben we gekozen voor de maximale beveiliging met een zgn. groene balk bovenin. Dit is dezelfde versleuteling van gegevens zoals bijvoorbeeld ook banken dat gebruiken.

Scroll naar boven