• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De basis van ons softwarepakket is het maken van personeelsplanningen. Eigenlijk komt dit er simpel gezegd op neer dat je medewerkers uit je systeem koppelt aan een bepaalde opdracht, waarbij de opdracht een opdrachtgever starttijd en eindtijd heeft.

Zoals u weet is het werk echter niet zo simpel als dit. Om goed te kunnen plannen zijn bijvoorbeeld ook actuele medewerkersgegevens nodig. Hierbij kunt u denken aan welke diploma’s of certificaten iemand bezig. Hiermee kan een optimale match worden gemaakt met een opdrachtgever. Wanneer de medewerker gewerkt heeft en zijn urenbriefje bij u heeft ingeleverd, kan in het systeem worden goedgekeurd. Daarmee wordt het mogelijk om automatisch facturen voor uw klant te genereren (op basis van de gewerkte uren) of een export te maken voor verloning.

Ids Online is een cloud oplossing en is dus overal ter wereld met een internetverbinding bereikbaar. Hierdoor bent u niet meer gebonden aan werken op kantoor, maar kunt u ook ’s avonds eenvoudig nog planningen inzien of wijzigen.

Uiteraard hebben wij in ons pakket veel aandacht besteed aan beveiliging, er staan immers belangrijke medewerkers en klantgegevens in ons systeem. Omdat we daar geen concessies in wilden doen krijgt elk van onze klanten een eigen web beveiligingscertificaat op de werkomgeving. Hierbij hebben we gekozen voor de maximale beveiliging met een zgn. groene balk bovenin. Dit is dezelfde versleuteling van gegevens zoals bijvoorbeeld ook banken dat gebruiken.