• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 “Niet gebruiksvriendelijk”… “Excel is beperkt en foutgevoelig”… “Kostbaar”… Dit waren slechts enkele geluiden uit de markt waarvan wij vonden dat het anders moest. Met de lancering van Ids Online in 2016, hebben wij op specifieke behoeftes binnen de uitzendbranche ingespeeld. Focus op gebruiksgemak, overzichtelijke tarieven en een stabiele werkomgeving waren daarbij voor ons de uitgangspunten. Veel andere softwarepakketten hanteren kosten per gebruiker of per periode en zitten vol met (voor u) overbodige functies. Hoe anders is dat bij Ids Online. De basis functionaliteiten zijn makkelijk in gebruik en kunnen eenvoudig worden uitgebreid naar uw persoonlijke wensen. Zonder toeters en bellen.

Trainingen? We hebben Ids Online zo gemaakt dat iedere gebruiker aan de hand van een korte demo en introductie direct van start kan. Hierdoor zijn ook geen moeilijke trainingen of handleidingen noodzakelijk. En na implementatie kunnen uw medewerkers snel weer aan de slag met waar ze goed in zijn: plannen en klanten helpen. Maar dan efficiënt.

Dat laat natuurlijk niet weg dat onze helpdesk altijd bereikbaar en u graag directe ondersteuning biedt. Een beetje zoals leren fietsen. Gaat het goed? Dan kunnen de zijwieltjes de kast in. Zo is het ook met onze software. No-nonsens: Altijd ondersteuning, maar alleen als ú er behoefte aan hebt.